جيبي اي خضار عندك بطاطس جزر فلفل رومي بصل وقطعيها حلقات
وبعدين بطني صينية بالقصدير
صبى الزيت
رصي قطع الدجاج
بعدين حطي الخضار واخلطي البهارات اللي عندك (ملح وفلفل احمر، كاري، كزبرة ناشفة، كمون)
وبعدين حطى البهارات على الدجاج وادعكيها بها علشان تتوزع على كل جهات الدجاجة طبعا الدجاج اهم من الخضار
بعد ماخلاص رصيتي الدجاج وبقت الصينية تمام غطيها بالقصدير
دخليها الفرن وخليها ساعة او ساعة ونصف حسب يعني كل شوي شيكي عليها وشوفيها استوت ولا لا اخذت معايا ساعة
المهم ماتنزليهاش الا لما تلقيها استوت ومتخافوش مش حتتحرق لأن الدجاج حينزل ماء بس لا ماتخلوش الحرارة عالية يعني
خليها وسط
وده شكلها بعد ماتطلع من الفرن باذن الله
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق