الأحد، 14 أغسطس 2011

الجمبرى المقلى


تنظفي الجمبري او تجيبي المثلج الجاهز نظيف ويكون حجم كبير


 التتبيله

عصير ليمون
 وثوم 
وكزبره خضرا مفرومه ناعم 
وبشر برتقاله وليمونه 
وزنجبيل اخضر مبشور 
وملح وفلفل اسود 
وكمون وكركم تخليه في التتبيله من المساء لتاني يوم
 تجهزي 3 اوعيه واحد دقيق وواحد بيض وواحد بقسماط تغطسي الجمبريايه في الدقيق بعدين البيض بعدين البقسماط الين تخلصي المقدار تقليه في الزيت ويقدم مع الرز الابيض 




بالهنا والعافيه 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق