الأحد، 14 أغسطس 2011

الجمبرى بالبهارات والليمون


الطريقة

كشن البصل والفلفل الرومىثم اضيف الثوم والزنجبيل 

ثم اضيف الجمبرى المنظف والمتبل من الليل ب(ملح وفلفل ايود وبربيكا وكمون وكركم وزيت زيتون)




قلب الجمبرى دقيقه ثم اضيف الطماطم وقليل ومن صوص الصويا من ماجى وقليل 
ملح




وبعد مرور الخمس دقائق اضيف عصير الليمون وطفى النار

 

تقدم مع الارز والسلطه برشت جزر وفرمت شويه شبت وقلبتهم وحطيتهم فى الصحن على شكل دائره تقريبا ثم اضفت الطماطم حولها زى منتو شايفين الصوره ثم صبيت فوقها ملعقه لبن مخلوطه مع ملعقه مايونيز وقليل من الملح والفلفل 

الاسود

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق